Menu

Werkervaring omschrijven op je cv

Door: Bas Koenen 28 Oktober 2015

Een cv moet overzichtelijk zijn en maximaal 2 A4’tjes beslaan. De werkgever moet in korte tijd een indruk kunnen krijgen van jouw vaardigheden. De functietitels van je vorige functies geven vaak niet genoeg informatie omdat deze titels binnen verschillende bedrijven anders kunnen zijn.

Het is aan te raden om je werkervaring kort en krachtig te beschrijven. Beperk je wel tot de relevante werkzaamheden en vermijd vakjargon en afkortingen als dit niet relevant is. Wil je toch veel werkzaamheden noemen vermeld deze dan puntsgewijs.

Heb je veel werkervaring waardoor je cv langer wordt dan 2 A4’tjes? Werk dan alleen de relevante ervaring uit en benoem de minder relevante ervaring kort.


03-7-20 Tips en trucs om dubieuze debiteuren te voorkomen en de door jou verstuurde facturen op tijd betaald te krijgen. tuxx.nl/debiteurenbehe…
19-6-20 Handige voorbeeldzinnen voor het maken van engelse brieven. tuxx.nl/voorbeeldzinne…
18-6-20 @tomschouteden We bouwen een auto aanvul tool waarmee bedrijfsgegevens (naam, adres, zip) worden opgezocht aan de hand van een toplevel domein. Is dit interessant voor @TeamleaderBE? developer.tuxx.co.uk/api-overview/c…