Menu

Leesbevestiging instellen mail

Door: Bas Koenen 19 Februari 2016
Een leesbevestiging houdt in dat je kunt zien of je mail ontvangen en geopend is door de ontvanger. In de meeste e-mailprogramma’s kun je een ontvangst- en/of leesbevestiging instellen. Daarmee heb je meer zekerheid dat je e-mail goed is aangekomen.
 
Heb je een leesbevestiging ingesteld, maar na het verzenden van je e-mail geen bevestiging ontvangen? Raak dan niet in paniek. Binnen sommige bedrijven staan de computers zo ingesteld dat deze bevestiging niet automatisch verstuurd wordt. Wacht een dag en bel daarna de contactpersoon van het bedrijf om te verifiëren of ze jouw cv goed ontvangen hebben. Dit is gelijk een mooie gelegenheid voor een korte eerste kennismaking, dus zorg ervoor dat je ook aan de telefoon een goede indruk maakt.
 
Ga er niet klakkeloos vanuit dat je cv goed aangekomen is, maar stel een leesbevestiging in of maak van de gelegenheid gebruik om alvast per telefoon kennis te maken met je potentiële werkgever.
 

27-12-20 2021... Tuxx is er helemaal klaar voor! Ontdek alle handige tools en overzichten voor 2021. tuxx.nl/planning
16-11-20 Onze nieuwste API is live! Met de 'Company data enrichment API' zoek je bedrijfsinfo aan de hand van een e-mailadres. Handig voor verkoop of marketing doeleinden. developer.tuxx.co.uk/api-overview/d… De eerste partners krijgen gratis toegang!
21-10-20 Ondanks de pandemie zijn we toch weer massaal vooruit aan het plannen. Handige om bij de hand te hebben, een kalender van 2021! tuxx.nl/kalenders/a4fo…