Menu

Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Wat nu?

Door: Lobke Saris 15 Maart 2016

Eindelijk komt dan dat verlossende telefoontje, je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Je bent een flinke stap dichter bij die leuke baan, maar je moet je wel goed voorbereiden op het gesprek.
Lees je cv nogmaals goed door. Vraag vrienden of kennissen welke vragen zij verwachten n.a.v. je cv en bereidt goede antwoorden voor.

Bekijk ook eens de lijst met meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek. Uiteraard mag je zelf ook vragen stellen tijdens het gesprek, hiermee kan je laten zien dat je oprecht geïnteresseerd bent in het bedrijf. Bekijk wel de website van het bedrijf goed om te voorkomen dat je vragen stelt waarop je het antwoord al had kunnen weten.

Neem altijd een geprinte versie van je cv mee naar het sollicitatiegesprek.


03-7-20 Tips en trucs om dubieuze debiteuren te voorkomen en de door jou verstuurde facturen op tijd betaald te krijgen. tuxx.nl/debiteurenbehe…
19-6-20 Handige voorbeeldzinnen voor het maken van engelse brieven. tuxx.nl/voorbeeldzinne…
18-6-20 @tomschouteden We bouwen een auto aanvul tool waarmee bedrijfsgegevens (naam, adres, zip) worden opgezocht aan de hand van een toplevel domein. Is dit interessant voor @TeamleaderBE? developer.tuxx.co.uk/api-overview/c…