Menu

Vrijwilligerswerk en stages geldt ook als werkervaring

Door: Lobke Saris 16 Oktober 2015

Stage en vrijwilligerswerk ook vermelden op cv.Je cv is dé kans om te laten zien dat je een geschikte kandidaat bent. Vermeld dan ook alle werkervaring die relevant is voor de functie en vergeet je stages en vrijwilligerswerk niet. Tijdens stages en vrijwilligerswerk heb je wellicht ook vaardigheden opgedaan die je kunt gebruiken in de functie waarop je solliciteert.

Is het niet direct duidelijk uit de stageplaats of vrijwilligersfunctie waarom deze relevant is voor de functie, geef dan een korte beschrijving van de vaardigheden die je hebt opgedaan.

 

Ook als je nog helemaal geen werkervaring hebt is vrijwilligerswerk een goede manier om ervaring op te doen. Weinig werkervaring is voor veel werkgevers een reden om de sollicitant af te wijzen. Ga dus op zoek naar vrijwilligerswerk in een richting die aansluit op de baan die je zoekt.

 


03-7-20 Tips en trucs om dubieuze debiteuren te voorkomen en de door jou verstuurde facturen op tijd betaald te krijgen. tuxx.nl/debiteurenbehe…
19-6-20 Handige voorbeeldzinnen voor het maken van engelse brieven. tuxx.nl/voorbeeldzinne…
18-6-20 @tomschouteden We bouwen een auto aanvul tool waarmee bedrijfsgegevens (naam, adres, zip) worden opgezocht aan de hand van een toplevel domein. Is dit interessant voor @TeamleaderBE? developer.tuxx.co.uk/api-overview/c…