Menu

Vacature voorbeeldteksten

Indelingen voor een wervende personeelsadvertentie

6 voorbeelden met elk een verschillende opzet:

Indeling 1

Over Claassen en zonen
Claassen en zonen is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van houten en kunststof gevelelementen.
Binnen Claassen en zonen werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Titel van de functie (24 uur)

Wat houdt het werk in?
Het gaat om een uitvoerende en coördinerende functie ter ondersteuning van de verkopers. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden zoals facturatie en debiteurenbeheer. Ook voer je secretariële werkzaamheden uit m.b.t. post, telefoon en archivering.

Wat zijn de verantwoordelijkheden?
 • Facturatie en debiteurenbeheer
 • Afhandelen post en telefoon
 • Bewaken werkzaamheden en signaleren onvolkomenheden
 • Verstrekken overzichten
 • Voorbereiden en controleren reiskostendeclaraties
 • Dossierbeheer
Wat bieden wij jou?
 • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
 • Opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen
Deze functie vereist van jou:
 • Minimaal afgeronde MBO opleiding
 • Goed cijfermatig inzicht
 • Ruime ervaring met software applicaties
Zijn dit jouw kwaliteiten?
 • Snel kunnen schakelen
 • Stressbestendig
 • Accuraat
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor naar:
Claassen en zonen, ter attentie van Sonja Raam, Postweg 10, 1052 DK Amsterdam
of mail naar s.raam@claassenenzonen.nl
Ook voor vragen kun je bij mevrouw Raam terecht: 032-1456789

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.claassenenzonen.nl

Indeling 2

BOEK BV
Werken bij BOEK BV betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan zakenreizen over de hele wereld en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. BOEK BV heeft vijf kantoren in de Randstad en in totaal 75 medewerkers. In onze vestiging in Amsterdam is een plaats vrijgekomen voor een parttime

Titel van de functie

Functieomschrijving
BOEK BV zoekt:
Een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem, dan hebben wij bij BOEK BV voor jou een leuke baan. Wij zoeken voor ons kantoor in Amsterdam een stressbestendige telefoniste met goede contactuele eigenschappen.

Dit ga je doen:
Als Telefoniste / Receptioniste ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met licht administratief werk. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Je werkomgeving:
Ons kantoor te Amsterdam bestaat uit 10 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel
Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?
 • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
 • werken in een gezellig team
 • salaris conform functieschaal 6
 • een 32-urige werkweek
 • een ruim opleidingsbudget
Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor naar Kim van der Zon te sturen.
Adres: Strandlaan 15, 5010 VV Amsterdam of mail naar kim@boekbv.nl.
Wil je meer informatie dan kun je Kim van der Zon van dinsdag t/m donderdag bereiken op 010-1234567
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.boekbv.nl

Indeling 3

Postuleer Machinefabriek is op zoek naar een

Titel van de functie

De baan
Tot jouw taken behoren het verzendklaar maken van de eindproducten, laden lossen, controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, order picken en het tellen van het magazijn. Een deel van deze werkzaamheden worden op een heftruck uitgevoerd. Het betreft een fulltime aanstelling van 38 uur per week met ploegendienst.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in soortgelijke functie en je bent in het bezit van een heftruck certificaat. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je in bezit van rijbewijs B.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiende, internationale organisatie. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een pensioenregeling en andere collectieve verzekeringen, en bovenal een prettige werksfeer.

Postuleer Machinefabriek
Postuleer is een hightech machinefabriek met 80 werknemers. Onze medewerkers werken in een geavanceerde omgeving met eigen ontwikkelde technologie die zichzelf bewezen heeft als betrouwbaar, efficiënt en veilig. Mede door de voordelen van deze technologie beschikt onze organisatie over een vooraanstaande positie op de nationale markt.

Contact
Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor naar Postuleer Machinefabriek,
t.a.v. David de Vries, Lange baan 20, 8541 BK Werkenrode
Voor vragen kun je tevens contact opnemen met David de Vries op telefoonnummer 012-3456789

Indeling 4

Titel van de functie

Ben jij de pro-actieve salesspecialist die wij zoeken?

Functie;
Tot de taken van de commerciële buitendienstmedewerker behoort onder meer het voeren van
advies- en onderhandelingsgesprekken met klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, bijhouden van de technologische ontwikkelingen en het opstellen van je eigen meerjaren salesplan.

Profiel
U beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en u heeft aantoonbare ervaring in de B2B verkoop. Daarnaast bent u resultaat en klantgericht, communicatief en pro-actief.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Gezien de uitstekende financiële positie van de organisatie kent men uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.

Bedrijf
Baan & Bouw BV is een grote internationaal georiënteerde leverancier van bouwmaterialen. Het is een dynamisch, modern en snel groeiend bedrijf dat internationaal zeer succesvol is en ambitieuze medewerkers volop kansen biedt.

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de afdelingsmanager. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten deze gesprekken doorlopen zijn dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.

Contact informatie:
Stuur een sollicitatiebrief met beknopte CV voor naar Dirk Scheper,
Diepe baan 50, 9565 BV Groningen
Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Scheper op 032-1654987
Meer informatie over Baan & Bouw BV vindt u op www.baanenbouw.nl

Indeling 5

Titel van de functie

Janssen VOF is een snelgroeiende onderneming op het gebied van makelaardij in onroerende goederen. De onderneming bestaat uit tien werknemers en een directeur. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een doorgewinterde office manager die zijn of haar mannetje staat in een hectische omgeving.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het secretariaat en fungeer je als spin in het web. Jouw voornaamste doel is het verlagen van de werkdruk van de directeur en de makelaars door allerhande taken over te nemen, daarnaast draag je zorg voor het (telefonisch) doorverwijzen van klanten.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en stressbestendig is. Ervaring in de branche is een pre, maar geen vereiste. Wel vragen wij, in verband met de zelfstandigheid van de functie, een brede ervaring als office manager.

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Janssen VOF heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Jij biedt
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré. Je beschikt daarnaast over uitstekende computer vaardigheden. We vragen voor deze functie minimaal MBO+ werk en denk niveau.

Jouw talent
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijke en accuraat.

Wie zijn wij
Wij zijn een middelgroot makelaarskantoor met een hecht team van professionals. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime functie van 36 uur. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief voor naar:
Janssen VOF
T.a.v. Dhr. Janssen
Huizerweg 65
7562 BV Baarn

Indeling 6

Titel van de functie

Wat doet u als manager bij KID Kinderdagverblijven?
Als manager bij KID Kinderdagverblijven bent u verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen drie van onze dagverblijven. U stuurt 20 medewerkers aan, maakt planningen en roosters en staat ouders te woord.

Waarom zou u bij willen werken KID Kinderdagverblijven?
Werken bij KID Kinderdagverblijven betekend werken in een gezellige sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. KID Kinderdagverblijven biedt een 36-urige werkweek met een prima salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Binnen KID Kinderdagverblijven krijgt u de mogelijkheid uzelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een doortastende manager met aantoonbaar leidinggevende capaciteiten. U heeft affiniteit met kinderen bent in staat om te gaan met grote verantwoordelijkheid. U beschikt over HBO werk- en denkniveau en u heeft een opleiding in de richting zorg succesvol afgerond. Tevens beschikt u over een EHBO-diploma of u bent bereid om dit diploma te behalen.

Salariëring
Conform CAO Kinderdagverblijven, schaal 10

Voelt u zich door ons aangesproken?
Dan ontvangen wij graag uw sollicitatiebrief met uitgebreide CV voor .
Heeft u vragen, dan kunt u zich wenden tot Wendy Snip op telefoonnummer 012-3456789

KID Kinderdagverblijven
Vacaturelaan 17
3569 BC Werkendorp