Menu

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Uitnodiging werknemers

Beste collega,

Graag wensen wij al onze medewerkers prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin wij ondanks de verminderde economie onze sterke positie hebben kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze medewerkers.

Wij nodigen u graag uit om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. U bent van harte welkom op 12 januari om 17.00 uur in Hotel De Vier Seizoenen. Het hotel zal een uitgebreid buffet verzorgen. Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie in groten getale te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Brief BV


Sonja Schrijf
Secretariaat


Uitnodiging zakenrelatie

Geachte relatie,

Graag bedanken wij u voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en natuurlijk hopen wij deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar. Wij nodigen u graag uit op 10 januari vanaf 15.00 uur om onder het genot van een hapje en een drankje terug te blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wij hopen u 10 januari te mogen ontmoeten en wensen u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

Hoogachtend,
Borman BV


B.F.R. Borman
Directeur


Voorbeeldzinnen

Inleidende alinea

 • Wij nodigen u van harte uit om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar.
 • Graag heffen wij met u het glas op het nieuwe jaar! Daarom nodigen wij u uit voor een gezellige en informele nieuwjaarsborrel.
 • Graag wensen wij al onze medewerkers prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
 • Graag willen wij u onder het genot van een hapje en drankje onze beste wensen overbrengen.
 • Wij nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op [datum] om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.
 • Graag bedanken wij u voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en natuurlijk hopen wij deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar.
 • Wij nodigen u graag uit op [datum] vanaf [tijd] uur om onder het genot van een hapje en drankje terug te blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Verklarende alinea

 • Tijdens deze nieuwjaarsreceptie willen wij graag kort stilstaan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar.
 • U bent van harte welkom op [datum] van [tijd] uur in onze vestiging aan de [adres].
 • Deze zal plaatsvinden op [datum] in de hal van onze vestiging in [plaats]. Vanaf [tijd] uur staan de deuren voor u open.
 • Het bestuur zal hierbij aanwezig zijn om gezamenlijk een blik te werpen op het komende jaar en alle positieve ontwikkelingen van het afgelopen jaar.
 • Wij hopen u vanaf [tijd] uur te mogen verwelkomen in onze vestiging aan de [adres] te [plaats].
 • Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin wij ondanks de verminderde economie onze sterke positie hebben kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze medewerkers.
 • Wij nodigen u graag uit om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. U bent van harte welkom op [datum] om [tijd] uur in [locatie].

Slotalinea

 • Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie in groten getale te mogen begroeten.
 • Graag tot ziens in het nieuwe jaar en alvast een fijne kerst en jaarwisseling toegewenst.
 • Wij hopen u [datum] te mogen ontmoeten en wensen u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.
 • Graag wensen wij u alvast sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.
 • Wij hopen u [datum] te ontmoeten en wensen u alvast een sfeervolle kerst en een goede jaarwisseling.
Meer voorbeeldbrieven

Uitnodiging zakenrelatie

Geachte relatie,

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en kort stil te staan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Tevens zullen wij tijdens deze nieuwjaarsreceptie onze nieuwe producten aan u voorstellen middels een animerende presentatie.

U bent van harte welkom op 11 januari van 17.00 tot 18.30 uur in onze vestiging aan de Industrieweg 10 te Amsterdam. Graag tot ziens in het nieuwe jaar en alvast een fijne kerst en jaarwisseling toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Invitatie BV


Bianca Steur
Directeur


Uitnodiging werknemers

Geachte colega,

Graag heffen wij met u het glas op het nieuwe jaar! Daarom nodigen wij u uit voor een gezellige en informele nieuwjaarsborrel. Deze zal plaatsvinden op 15 januari in de hal van onze vestiging in Groningen.

Vanaf 19.30 uur staan de deuren voor u open. Het bestuur zal hierbij aanwezig zijn om gezamenlijk een blik te werpen op het komende jaar en alle positieve ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Wij hopen u 15 januari te ontmoeten en wensen u alvast een sfeervolle kerst en een goede jaarwisseling.

Met vriendelijke groet,
Kersten BV


Tim Kersten
Bestuurslid


Uitnodiging zakenrelatie

Geachte relatie,

Graag willen wij u onder het genot van een hapje en drankje onze beste wensen overbrengen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op 16 januari om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wij hopen u vanaf 18.00 uur te mogen verwelkomen in onze vestiging aan de Oudeweg 40 te Amsterdam. Graag wensen wij u alvast sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Hoogachtend,
Letter BV


Sam Letter
Directie