Menu

Voorbeelden zakelijke kerstwensen


Voorbeeld 1

Geachte relatie,

Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.
Wij en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar waarin is gebleken dat in een teruglopende economie duurzame relaties van groot belang zijn.

Graag nodigen wij u uit om met ons een glaasje te komen drinken op 12 januari, vanaf 18.00 uur op ons hoofdkantoor, om het nieuwe jaar in te luiden.

Met vriendelijke groet,
Double X


Directie en Medewerkers


Voorbeeld 2

Geachte klant,

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Diever BV blikt graag even met u vooruit op het nieuwe jaar waarin wij voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe website die in het vroege voorjaar operationeel zal zijn en waardoor u nog eenvoudiger van onze service gebruik kunt maken. De bijgevoegde brochure geeft u alvast een indruk van de vernieuwde website.

Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij vanaf 21 december tot en met 3 januari gesloten zijn. Vanaf maandag 4 januari staan onze medewerkers weer voor u klaar.

Met de meeste hoogachting,
Diever BV


MJP. Diever
Directie

Bijlage: Brochure
Voorbeeldzinnen

Inleidende alinea

 • Langs deze weg wensen wij alle medewerkers van [bedrijfsnaam] fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
 • Directie en medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen u een gelukkig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.
 • Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
 • Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking.
 • Wij wensen alle vrienden en relaties prettige kerstdagen en een succesvol nieuwjaar.
 • [Bedrijfsnaam] wenst u een voorspoedig nieuwjaar.

Verklarende alinea

 • Wij en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar.
 • Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen wij u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
 • Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
 • Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol nieuwjaar.
 • Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.

Slotalinea

 • Wij nodigen u uit om gezellig met ons een glaasje te komen drinken op [datum], vanaf [tijd] uur.
 • Graag nodigen wij u uit om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar.
 • Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij vanaf [datum] tot [datum] gesloten zijn. Vanaf [datum] staan onze medewerkers weer voor u klaar.
 Meer voorbeeldbrieven

Voorbeeld 3

Geachte medewerker,

Langs deze weg wensen wij al onze medewerkers prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin wij ondanks de verminderde economie onze sterke positie hebben kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze medewerkers.

Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking en hopen deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar. Graag nodigen wij u uit op 19 december vanaf 15.00 uur om onder het genot van een hapje en een drankje terug te blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Hoogachtend,
Baan en vacature BV


C.V. Baan
Directie


Voorbeeld 4

Geachte relatie,

Directie en medewerkers van XCompany wensen u een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar. Wij danken u hartelijk voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Ook in het nieuwe jaar zal XCompany streven naar een goede samenwerking. Om nog meer aan onze relaties tegemoet te komen hebben wij onze service uitgebreid. Zo wordt met ingang van het nieuwe jaar onze openingstijd verlengd en zal het assortiment uitgebreid worden. Op de website vindt u de nieuwe openingstijden en de uitbreiding van het assortiment.

Wij danken u nogmaals en wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,
XCompany


Michael Pouwels
Directeur