Menu

Site takeoverSite takeover

De site takeover is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende advertentie-uitingen. Zowel de bovenkant van de website als de zijkant worden gevuld met creatives. Daarnaast worden ook nog eens de leaderboard en rectangle ingezet, zodat de attentie van de bezoeker volledig gegrepen wordt.

Met een site takeover op Tuxx beschikken reclamemakers over maximale creatieve vrijheid. Niet gehinderd door vaste afmetingen of beperkt aantal MB’s, biedt dit veel nieuwe mogelijkheden.

In een week tijd kunt u hiermee al snel honderd duizend zakelijke beslissers bereiken, zodat het ook de moeite loont om een op-maat-gemaakte advertentie te maken.

En dat alles voor een scherpe all-in-one prijs. Informeer bij Adfab voor de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Site takeover presentatie

Advertentieverkoop NL:
Next Day Media
Ferry van de Graaf
Tel: +31 (0)20 737 0540
E-mail: ferry@nextday.media
Advertentieverkoop BE:
Pebble Media
Tel: +32 (0)15 27 56 54
E-mail: salesteam@pebblemedia.be
Je vind ons ook op:
nextday.media/business, mediabookers.nl/tuxx, Adrepublic, Justpremium, Google Adwords, Pebble, DoubleClick, Adlantic, Page-ad, Appnexus, Adform, Turn, Rubicon, Mediamath, Dataxu, Invite Media, en meer.

12-6-19 Hoe sluit je een engelse brief af? tuxx.nl/voorbeeldzinne…
06-6-19 Komende maandag is een officiële vrije dag (Tweede pinksterdag) in Nederland en landen als België, Duitsland, Frankrijk. tuxx.nl/feestdagen_en_…
30-5-19 Vandaag is een officiële vrije dag in o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Finland, Zwitserland. In landen als Italië en het Verenigd Koningkrijk is #hemelvaartsdag geen vrije dag. tuxx.nl/feestdagen_en_… #goedemorgen