Menu

Site takeoverSite takeover

De site takeover is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende advertentie-uitingen. Zowel de bovenkant van de website als de zijkant worden gevuld met creatives. Daarnaast worden ook nog eens de leaderboard en rectangle ingezet, zodat de attentie van de bezoeker volledig gegrepen wordt.

Met een site takeover op Tuxx beschikken reclamemakers over maximale creatieve vrijheid. Niet gehinderd door vaste afmetingen of beperkt aantal MB’s, biedt dit veel nieuwe mogelijkheden.

In een week tijd kunt u hiermee al snel honderd duizend zakelijke beslissers bereiken, zodat het ook de moeite loont om een op-maat-gemaakte advertentie te maken.

En dat alles voor een scherpe all-in-one prijs. Informeer bij Adfab voor de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Site takeover presentatie

Advertentieverkoop NL:
Next Day Media
Ferry van de Graaf
Tel: +31 (0)20 737 0540
E-mail: ferry@nextday.media
Advertentieverkoop wereld:
Webads
Tel: +31 (0)20 62 616 34
E-mail: info@webads.nl
Je vind ons ook op:
nextday.media, mediabookers.nl/tuxx, Adrepublic, Justpremium, Google Adwords, Webads, DoubleClick, Adlantic, Page-ad, Appnexus, Adform, Turn, Rubicon, Mediamath, Dataxu, Invite Media, en meer.

02-1-20 Tuxx wenst iedereen een gezond, succesvol en efficient 2020!!!
24-12-19 Prettig kerstfeest! Wist je dat in de meeste landen alleen eerste kerstdag een officiële vrije dag is? In Nederland zijn 25 en 26 december officiële vrije dagen.
17-12-19 Voicemail: Hoe kan ik snel het volgende voicemailbericht beluisteren? Functietoetsen van KPN, Vodafone, T-mobile, etc.: tiny.cc/r1jhq