Menu

Laat iemand anders je cv controleren

Laat je cv door iemand anders nakijken. Vraag degene of hij n.a.v. het lezen van je cv vragen heeft over je carrière. En vraag hen te controleren op spelfouten.

Als een ander vragen heeft over jouw cv of carrière dan is de kans groot dat jouw nieuwe werkgever deze vragen ook zal stellen tijdens het sollicitatiegesprek. Door de vragen te beantwoorden kun je je alvast voorbereiden op het gesprek. Wellicht komt uit de vragen naar voren dat je cv niet volledig is en kun je de onduidelijkheden wegnemen door je cv aan te vullen.

Vragen over je carrière
Laat je cv dus niet alleen controleren op spelfouten, maar vraag ook of diegene vragen heeft over je carrière en de inhoud van je cv.

Tip 6: Laat je CV gevonden worden

03-7-20 Tips en trucs om dubieuze debiteuren te voorkomen en de door jou verstuurde facturen op tijd betaald te krijgen. tuxx.nl/debiteurenbehe…
19-6-20 Handige voorbeeldzinnen voor het maken van engelse brieven. tuxx.nl/voorbeeldzinne…
18-6-20 @tomschouteden We bouwen een auto aanvul tool waarmee bedrijfsgegevens (naam, adres, zip) worden opgezocht aan de hand van een toplevel domein. Is dit interessant voor @TeamleaderBE? developer.tuxx.co.uk/api-overview/c…